Ученик генерације школске 2019/2020. године Медицинске школе је ученица Јана Јосимов.

Носилац похвале Ученик генерације школске 2019/2020. године Медицинске школе је ученица Јана Јосимов. Јана је завршила профил медицинска сестра-техничар и уједно је изабрана за спортисту генерације 2019/20. године.

Током школовања у Медицинској школи, поред одличног успеха, има запажене резултате и успехе на такмичењима (1. место на општинском такмичењу из српског језика и књижевности, 1. место на међуокружном такмичењу у фудбалу-екипно, 1. место на општинском такмичењу у стоном тенису – екипно, 2. место појединачно, 1. место на опшинском такмичењу у фудбалу – екипно), активно је учествовала у оквиру одељенске заједнице, раду Ученичког парламента и ваннаставним активностима у оквиру различитих секција (секција из анатомије и физиологије, секција Црвеног крста, секција здравствене неге, рецитаторска секција, секција из реалистичког приказа, фудбалска секција). Такође, био је запажен и њен таленат на школским приредбама и активности на презентовању школе – учествовање на промоцији ученичке задруге „Медицинар“ и учествовање у представи поводом отворених врата Медицинске школе.

Јана је уписала Медицински факултет Универзитета у Београду где ће наставити своје школовање.

Додатак

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit. Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla. Maecenas sed diam eget.

Најновије вести

Нека Медицинска школа буде твој избор (ВИДЕО)
28/05/2021
Сарадња са АЛП лабораторијом
19/05/2021
Републичко такмичење у атлетици
19/05/2021