Нека Медицинска школа буде твој избор (ВИДЕО)

Данас је директорка наше школе, Тина Капларевић, гостовала у јутарњем програму “Недремање”,  и том приликом је говорила о предстојећем упису ђака и профилима које школа уписује, наредне школске године.

Избор средње школе један је од најважнијих одлука у животу сваког ученика. Основна мисија пожаревачке Медицинске школе је професионално оспособљавање будућих медицинских радника различитих профила.

Школа ће у наредну школску годину уписати 120 ђака, који ће бити распоређени у 4 одељења, и то профил лабораторијски техничар 30 ученика, медицинска сестра/техничар, 60 ученика и зубни техничар 30 ученика.

Како је рекла директорка Тина Капларевић, школа од 27. маја, има нови сајт, који је информативан и има све релевантне информације о упису, о школи али и о програму преквалификације (средње образовање одраслих).

Школа и ове године организује манифестацију “Дан отворених врата”, у оквиру које ће у школском дворишту бити представљени профили, који ће бити на располагању будућим ђацима у наредној школској години.

Данас ће школу посетити предшколци ПУ “Љубица Вребалов” Пожаревац и они ће бити у прилици да виде хемију на један другачији начин и приближнији њиховом узрасту али ће обићи и кабинете и просторије школе. Посета се организује у оквиру пројекта “Упознај ме, буди ђак Медицинске школе“.

Детаљније можете погледати у видео снимку гостовања…

Додатак

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit. Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla. Maecenas sed diam eget.

Најновије вести

Сарадња са АЛП лабораторијом
19/05/2021
Републичко такмичење у атлетици
19/05/2021
Дан школе
18/05/2021